Internetowy sklep dywany-chodniki.com wykorzystuje pliki cookie. Więcej informacji

close

Promocje

Newsletter

Zapisz się do naszego
newslettera i bądź na bieżąco!

kurier 0zł
0zł - przedpłata na konto
0zł - przesyłka pobraniowa
Bezpieczeństwo Twoich zakupów
w e-sklepie gwarantuje
payu

Sklep internetowy
dywany-chodniki.com
oferuje przeszło 500 efektownych wzorów dywanów i chodników.

Wszystkie produkty oferujemy w zachęcających cenach - do każdego wnętrza. Specjalizujemy się w sprzedaży wysokiej jakości tekstyliów od lat, stale poszerzamy nasz asortyment, aby zapewnić klientom dostęp do modnych i klasycznych wzorów bez przepłacania.

Prowadzony przez nas sklep dywany-chodniki prezentuje bardzo duży wybór tekstyliów - to głównie ekskluzywne dywany komfort, dywany shaggy, modele nowoczesne i tradycyjne o klasycznych wzorach.

Dodatkowo oferujemy dywany przeznaczone specjalnie dla dzieci, chodniki i chodniczki. Zakupią u nas Państwo tanie dywany, ale mamy też spory wybór luksusowych dywanów wykonanych z najwyższej jakości materiałów, które w dotyku są wyjątkowo miękkie, ale jednocześnie zachowują wytrzymałość.

W naszym sklepie internetowym dostępnych jest ponad 1,5 tysiąca różnego rodzaju wymiarów i kształtów dywanów - w tym prostokątne, okrągłe, owalne, kwadratowe, które dobiorą Państwo do zarówno niewielkich, jak i przestronnych pokojów.

Dywany przez nas prezentowane dostępne są w szerokiej palecie barw - zarówno w najbardziej popularnych wśród klientów beżach, brązach i odcieniach czerwieni, ale dodatkowo intensywnych kolorach idealnych do bardziej nowoczesnych oraz młodzieżowych wnętrz.

Dopasowany dywan może dodać wnętrzom błyskawicznie efektowny kameralny wygląd oraz przytulność.

Wysokiej klasy dywan dodatkowo wytłumi pokój i sprawi, że będzie on cieplejszy. Dzięki dużemu wyborowi dywanów w naszym sklepie internetowym dobiorą Państwo na pewno coś interesującego do każdego pokoju.

Szybko realizujemy zamówienia, a wysyłka w naszym sklepie jest całkowicie darmowa!

Większość modeli dywanów dostępna jest do wysyłki od ręki, dlatego nie muszą Państwo czekać tygodniami na dostawę. Zachęcamy też do polowania na niskie ceny w naszym dziale wyprzedaży - zapłacą Państwo znacznie mniej za pełnowartościowe i piękne dywany i chodniki.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty - sklep dywany-chodniki.com

Życzymy udanych zakupów!

Polityka prywatności

(obowiązuje od 25 maja 2018 roku)

Sklep otrzymał certyfikat „Bezpieczny Sklep” wydany przez serwis legalniewsieci.pl

 

§ 1

POSTANOWIENIA OGÓLNE

  1. Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepudywany-chodniki.com jest TB-CARPETS Tomasz Borowczyk wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki, adres siedziby: ul. Czajkowskiego 30/13, 51-171 Wrocław, miejsce wykonywania działalności oraz adres do doręczeń: ul. Krzywoustego 82-86, 51-166 Wrocław, NIP: 895-127-57-00, adres poczty elektronicznej (e-mail): info@dywany-chodniki.com, zwana dalej "Administratorem" i będąca jednocześnie Usługodawcą.

  2. Administrator danych powołał Inspektora Ochrony Danych.

  3. Wszelkie wyrazy lub wyrażenia pisane w treści niniejszej Polityki Prywatności z dużej litery należy rozumieć zgodnie z ich definicją zawartą w Regulaminie Sklepuwww.dywany-chodniki.com.

 

§ 2

CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH

  1. Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji zakupów w naszym sklepie internetowym, marketingu bezpośredniego dotyczącego własnych produktów i usług, realizowanego w formie tradycyjnej (papierowo), stanowiącym tzw. prawnie uzasadniony interes przedsiębiorcy. Dane w tych celach przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b), c) i f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

  2. Po wyrażeniu odrębnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną lub wykonywania telefonicznych połączeń w celu marketingu bezpośredniego – odpowiednio w związku z art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną lub art. 172 ust. 1 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku – Prawo Telekomunikacyjne, w tym kierowanych w wyniku profilowania, o ile użytkownik wyraził stosowną zgodę.

  3. W przypadku konieczności dostarczenia zamówienia dane osobowe mogą być udostępniane operatorom pocztowym lub przewoźnikom (DPD) wyłącznie w celu dostarczenia zamówienia.Dane transakcyjne, w tym dane osobowe, mogą zostać przekazane na rzecz operatora płatności elektronicznych (PayU.pl), wybranego przez Klienta w procesie składania Zamówienia, w zakresie niezbędnym do obsługi płatności za Zamówienie. Dane osobowe przetwarzane w celach związanych z realizacją zakupów będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji zakupów i zamówienia, po czym dane podlegające archiwizacji będą przechowywane przez okres właściwy dla przedawnienia roszczeń, tj. 10 lat. Dane osobowe przetwarzane w celach marketingowych objętych oświadczeniem zgody będą przetwarzane do czasu odwołania zgody.

  4. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba, której dane dotyczą, ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak podanie oznaczonych danych osobowych jest warunkiem złożenia zamówienia, natomiast konsekwencją ich niepodania będzie brak możliwości zamówienia produktów w sklepie.

  6. Dane osobowe będą przetwarzane także w sposób zautomatyzowany w formie profilowania, o ile użytkownik wyrazi na to zgodę na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO. Konsekwencją profilowania będzie przypisanie danej osobie profilu w celu podejmowania dotyczących jej decyzji bądź analizy lub przewidywania jej preferencji, zachowań i postaw.

  7. Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są:

    1. przetwarzane zgodnie z prawem,

    2. zbierane dla oznaczonych, zgodnych z prawem celów i niepoddawane dalszemu przetwarzaniu niezgodnemu z tymi celami,

    3. merytorycznie poprawne i adekwatne w stosunku do celów, w jakich są przetwarzane oraz przechowywane w postaci umożliwiającej identyfikację osób, których dotyczą, nie dłużej niż jest to niezbędne do osiągnięcia celu przetwarzania.

 

§ 3

PRAWO KONTROLI, DOSTĘPU DO TREŚCI WŁASNYCH DANYCH ORAZ ICH POPRAWIANIA

  1. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

  2. W celu realizacji uprawnień, o których mowa w pkt 1 można wysłać stosowną wiadomość e-mail na adres:info@ dywany-chodniki.com.

 

§ 4

PLIKI "COOKIES"

  1. Sklep Usługodawcy używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Usługobiorcy ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie.

  2. Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług w Sklepie. W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Sklepu, w szczególności tych wymagających autoryzacji.

  3. W ramach Sklepu stosowane są trzy rodzaje plików „cookies”: „sesyjne”, „stałe” oraz „analityczne”.

    1. Cookies” „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia Sklepu).

    2. Stałe” pliki „cookies” przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików „cookies” lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę.

    3. Cookies” „analityczne” umożliwiają lepsze poznanie sposobu interakcji Usługobiorcy w zakresie zawartości Sklepu, lepiej zorganizować jego układ. “Analityczne” „cookies” gromadzą informacje o sposobie korzystania ze Sklepu przez Usługobiorcę, typie strony, z jakiej Usługobiorca został przekierowany, oraz liczbie odwiedzin i czasie wizyty Usługobiorcy na stronie Sklepu. Informacje te nie rejestrują konkretnych danych osobowych Usługobiorcy, lecz służą do opracowania statystyk korzystania ze Sklepu.

  1. Usługobiorca ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki.  Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

 

§ 5

POSTANOWIENIA KOŃCOWE

  1. Administrator stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

  2. Usługodawca udostępnia odpowiednie środki techniczne zapobiegające pozyskiwaniu i modyfikowaniu przez osoby nieuprawnione, danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną.

  3. W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką prywatności stosuje się odpowiednio postanowienia Regulaminu Sklepu www.dywany-chodniki.com,przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego.

  4. Postanowienia niniejszej Polityki Prywatności wchodzą w życie z dniem 25 maja 2018 roku.

 

 


Koszyk

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Suma

Koszyk Realizuj

Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Suma
Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.
Razem produkty:
Dostawa:  Do ustalenia
Suma

Komentarze

Zapraszamy do zapoznania sie z komentarzami naszych klientów.

Dywanowy blog

dywany-chodniki.com copyright © 2013-2018 realizacja ASGARD

Dywany i Chodniki - Sklep Internetowy