Internetowy sklep Dywany-Chodniki.com wykorzystuje pliki cookie. Więcej informacji

close

Witaj, Zaloguj

Dywany Promocja

Newsletter

Zapisz się do naszego
newslettera i bądź na bieżąco!

kurier 0zł
0zł - przedpłata na konto
0zł - przesyłka pobraniowa
Bezpieczeństwo Twoich zakupów
w e-sklepie gwarantuje
payu

Sklep internetowy
dywany-chodniki.com
oferuje przeszło 500 efektownych wzorów dywanów i chodników.

Wszystkie produkty oferujemy w zachęcających cenach - do każdego wnętrza. Specjalizujemy się w sprzedaży wysokiej jakości tekstyliów od lat, stale poszerzamy nasz asortyment, aby zapewnić klientom dostęp do modnych i klasycznych wzorów bez przepłacania.

Prowadzony przez nas sklep dywany-chodniki prezentuje bardzo duży wybór tekstyliów - to głównie ekskluzywne dywany komfort, dywany shaggy, modele nowoczesne i tradycyjne o klasycznych wzorach.

Dodatkowo oferujemy dywany przeznaczone specjalnie dla dzieci, chodniki i chodniczki. Zakupią u nas Państwo tanie dywany, ale mamy też spory wybór luksusowych dywanów wykonanych z najwyższej jakości materiałów, które w dotyku są wyjątkowo miękkie, ale jednocześnie zachowują wytrzymałość.

W naszym sklepie internetowym dostępnych jest ponad 1,5 tysiąca różnego rodzaju wymiarów i kształtów dywanów - w tym prostokątne, okrągłe, owalne, kwadratowe, które dobiorą Państwo do zarówno niewielkich, jak i przestronnych pokojów.

Dywany przez nas prezentowane dostępne są w szerokiej palecie barw - zarówno w najbardziej popularnych wśród klientów beżach, brązach i odcieniach czerwieni, ale dodatkowo intensywnych kolorach idealnych do bardziej nowoczesnych oraz młodzieżowych wnętrz.

Dopasowany dywan może dodać wnętrzom błyskawicznie efektowny kameralny wygląd oraz przytulność.

Wysokiej klasy dywan dodatkowo wytłumi pokój i sprawi, że będzie on cieplejszy. Dzięki dużemu wyborowi dywanów w naszym sklepie internetowym dobiorą Państwo na pewno coś interesującego do każdego pokoju.

Szybko realizujemy zamówienia, a wysyłka w naszym sklepie jest całkowicie darmowa!

Większość modeli dywanów dostępna jest do wysyłki od ręki, dlatego nie muszą Państwo czekać tygodniami na dostawę. Zachęcamy też do polowania na niskie ceny w naszym dziale wyprzedaży - zapłacą Państwo znacznie mniej za pełnowartościowe i piękne dywany i chodniki.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty - sklep dywany-chodniki.com

Życzymy udanych zakupów!

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego www.dywany-chodniki.com


Warunki korzystania z serwisu

Korzystając ze sklepu www.dywany-chodniki.com akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej. Jeżeli nie zgadzasz się z którymkolwiek punktem, prosimy o niekorzystanie z serwisu firmy www.dywany-chodniki.com


Dane osobowe

W czasie korzystania z serwisu www.dywany-chodniki.com możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.

Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby firmy dywany-chodniki.com zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).

 

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych czasopism należących do www.dywany-chodniki.com wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail. Pole to nie jest obowiązkowe.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej.

 

Zamawianie produktów

Zamawianie produktów oferowanych przez www.dywany-chodniki.com wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Wszystkie podane przez Ciebie informacje pozostają bezpieczne w naszej bazie danych. Nie ma do niej dostępu nikt niepowołany, jest ona dobrze zabezpieczona.

Nigdy nie przekazujemy tych danych osobom trzecim, nigdy też nie wykorzystujemy ich do innych celów niż te bezpośrednio związane ze sklepem, czyli realizacji zamówień lub wysyłania newslettera. Wszystkie podane przez siebie informacje możesz w każdej chwili zmienić lub usunąć.

  • W momencie składania zamówienia będziemy Cię prosić o podanie:
  • imienia i nazwiska oraz pełnego adresu
  • Twojego adresu e-mail
  • numeru telefonu
  • loginu i hasła
  • w przypadku FV wszystkie dane firmy

Wszystkie te dane będą wykorzystywane w celu potwierdzenia zamówienia, wysłania produktów oraz kontaktowania się w celu realizacji zamówienia.

Niezapowiedziane wiadomości i newslettery

www.dywany-chodniki.com zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

 

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów, są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nasz sklep nie ma możliwości zabezpieczyć tych danych, dlatego nie podlegają one ochronie.


Warto pamiętać:

· Po każdorazowym odejściu od komputera lub opuszczeniu naszej witryny kliknij na link "wyloguj" znajdujący się w prawym menu.

· Nikomu nie udostępniaj loginu i hasła do Twojego konta.

· Nigdy nie zwracamy się do Użytkowników o udostępnienie nam loginu lub hasła. W sieci jest wiele osób, które mogą chcieć uzyskać od Ciebie informacje na Twój temat i użyć ich przeciwko Tobie lub innym osobom.


Koszyk  

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Koszyk Realizuj

Komentarze

Zapraszamy do zapoznania sie z komentarzami naszych klientów.

Dywanowy blog

Tanio i komfortowo

Nie trzeba być milionerem aby pozwolić sobie na luksus. Nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela aby wykazać się dobrym smakiem.
Aby tego dowieść stworzyliśmy dla Państwa możliwość zakupu niepowtarzalnych dywanów za niewielkie pieniądze. Dzięki naszym tanim dywanom będziecie mogli cieszyć się pięknym i niebanalnym kobiercem. Oferta obejmuje doskonałej jakości dywany z każdej kolekcji.

Odnajdziecie tu miękkie długowłose dywany Shaggy w szerokiej gamie kolorystycznej. Dywany ręcznie wycinane, zachwycające kunsztownym cięciem. Kobierce wełniane tkane ręcznie, chodniki oraz dywany dziecięce. Wszystkie te produkty charakteryzują się wysoką jakością wykonania. Są atrakcyjne wizualnie oraz niezwykle praktyczne.

Skontaktuj się...

infolinia: 601-420-997
e-mail: info@dywany-chodniki.com

Skontaktuj się z nami jeśli masz pytania
lub komentarze odnośnie produktów lub działania naszego serwisu i sklepu internetowego.
dywany-chodniki.com copyright © 2013       realizacja: ASGARD